格局云 iPhone için

• Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

格局云 App Review

格局云, iPhone platformunda mevcut olan bir iş ve üretkenlik uygulamasıdır. Guangzhou YueYun Bilgi Teknolojileri A.Ş. tarafından geliştirilen uygulama, grup ofis yönetimini, üye iletişimini ve bilgi organizasyonunu kolaylaştırmayı amaçlamaktadır. Bireysel kişiliklerin önemini vurgular ve bir kişinin zihinsel büyüklüğünü yansıtarak görevleri ve etkileşimleri yönetme konusunda benzersiz bir yaklaşım sunar.

Grup ofis operasyonları, üye katılımı ve verimli bilgi yönetimine odaklanan özelliklerle, Grid Cloud yönetim sürecini basitleştirir, daha etkili ve kullanıcı dostu hale getirir. Kullanıcılar kaynakları sorunsuz bir şekilde bağlayabilir, bildirimler yayınlayabilir ve iletişimin hızını ve doğruluğunu artırarak mesajların yayılmasını kolaylaştırabilir.

Program diğer dillerde mevcuttur

格局云 iPhone için

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 5.2.6
  • 4.3

(0)
  • Güvenlik Durumu

格局云 hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer 格局云 denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Uygulamaları Keşfetme

Reklam

Bu yazılımın kullanımı ile ilgili kanunlar ülkeye göre değişebilir. Bu kanunların aksine olması halinde programın kullanımını teşvik etmiyor veya yasaklamıyoruz.